Näin osallistut

Fiksu kaupunki -hanke tarjoaa kokeilualustan uusien, kestävien ratkaisujen ja toimintamallien kehittämiseen ja kokeilemiseen yhdessä innovaatioekosysteemin kanssa. Uudet ratkaisut saavat parhaat edellytykset kehitykselle innovaatioekosysteemissä, joka mahdollistaa tiiviin vuorovaikutuksen eri toimijoiden kesken.

Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, yritysten sekä tutkimus- ja innovaatiotoimijoiden kanssa, jotta saamme ideoita ja näkemyksiä mahdollisimman monesta suunnasta. Asukkaat ovat tässä kaikessa mukana tärkeinä yhteiskehittäjinä, oman arkensa asiantuntijoina sekä palveluiden testaajina.

Miten pääsee mukaan?

Seuraa meitä

Olitpa sitten innovaattori, kehittäjä, asiantuntija, yritys tai asukas, liity mukaan Fiksu kaupunki -postituslistalle (tulossa) ja saat tietoa ajankohtaisista projekteista, kokeiluista ja tapahtumista ensimmäisten joukossa. Kerromme kaikesta myös sosiaalisessa mediassa, joten seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa.

Tarjoa meille kokeilua

Tulevaisuutta tehdään kokeillen ja kannustamme tarjoamaan kokeiluja testiin. Ajankohtaista-osiostamme löydät kaikki käynnissä olevat startup- ja pk-yrityksille suunnatut kokeiluohjelmat. 

Jos et löytänyt sinulle ajankohtaista ohjelmaa, voit myös rekisteröidä ehdotuksesi Helsinki Testbed -sivuille.

Toteuta projekteja kanssamme

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppanuuksia sekä hyviä ideoita yhdessä toteutettavaksi kokeilualustoillamme ja kaupunkilaboratorioissamme. Jos olet kiinnostunut kehittämään yhteisiä teemoja uudessa projektissa tai hankkeessa, ole yhteydessä ja keskustellaan tarkemmin.

Ota yhteyttä meihin

Kaisa Spilling

Kehityspäällikkö
kaisa.spillling@forumvirium.fi
+358 40 744 8831

Maija Bergström

Projektipäällikkö
maija.bergstrom@forumvirium.fi
+358 40 766 1415

Yhteistyössä